Puss in Boots

Nota IMDb 6.7/10 din 37.286 de voturi - Animatie
Voci: Antonio Banderas, Salma Hayek, Zach Galifianakis
Vezi Trailer

Ma declar fan inrait al animatiilor si as putea enumera mai mult de o gramada care mi-au placut si m-au binedispus de-a lungul timpului, insa pentru prima data dupa exceptionalul Despicable Me, Puss in Boots a reusit sa ma farmece.
O animatie superba, extraordinar de amuzanta, cu elemente noi care fac toata diferenta, cu personaje atat de dragalase incat le-ai lua pe toate acasa.





Sincera sa fiu aveam indoieli in privinta calitatii filmului, mai ales intr-o perioada in care trailerele si filmele nu prea au multe in comun in afara de faptul ca ofera o imagine extrem de eronata asupra filmului ( sa nu-mi spuneti ca voua nu vi se intampla tot mai des sa va uitati la un trailer, sa aveti impresia ca filmul este genial si sa ramaneti profund dezamagiti atunci cand ajungeti sa vizionati filmul ?!). Trailerul parea promitator, dar credeti-ma pe cuvant ca filmul se ridica la nivelul asteptarilor.
Pentru o portie buna de ras, o comedie buna, recomandat a fi vizionata cu prietena/ul de mana ( Ar fi pacat sa ratati acel "aaww" din adancul sufletului la scenele induiesetoare din film). Enjoy!



Torrent: Calitate DVD
Subtitrare: Varianta DVD