Alpha Dog

Nota IMDb 6.9/53.437 - Actiune
Actori: Justin Timberlake, Emile Hirsch, Anton Yelchin, Bruce Willis
Vezi Trailer

Niciodata nu l-am considerat pe Justin Timberlake a fi un mare actor, dar trebuie sa recunosc ca in unele roluri s-a descurcat chiar bine.
Unul dintre filmele in care a jucat si mi-a placut a fost Alpha Dog, un film despre droguri si numeroasele implicatii nefaste ale acestora.
Filmul este inspirat din fapte reale, prezentand povestea lui Jesse James Hollywood, declarat cel mai tanar infractor aflat pe lista FBI Most Wanted.






Cativa adolescenti prind gustul drogurilor, al petrecerilor, al femeilor si banilor si se lasa dusi de influenta narcoticelor si a orgoliului lor pana in punctul in care dintr-o disputa ajung sa rapeasca fratele celui care le datora bani. O idee rea, dar nu teribila la momentul in care a fost luata, dar care va deveni astfel datorita unor erori de judecata. "Daca l-am rapit, nu putem sa-l lasam -> atunci hai sa il si omoram". Toate rele si urate pana cand cineva dintre "bad boys wanna be" trebuie sa si faca treaba, nu doar sa arunce in stanga si-n dreapta cu amenintari.
O drama buna, plina de toate, un pic de umor, un pic de actiune, o gramada de tineri frumosi, dar oarecum prosti, cu un titlu cum nu se putea mai potrivit. Oare cine va fi liderul gastii si cum va capata acest titlu?


Torrent: Calitate DVD
Subtitrare: Varianta DVD