Incearca Serialul - Whitney

Nota IMDb 4.8/10 din 4.842 voturi - Serial
Vezi Trailer
Actori: Whitney Cummings, Chris D'Elia, Rhea Seehorn, Dan O'Brien

De regula, femeile sunt caracterizate de atribute precum... plangacioasa, geloasa, extrem de sensibila si cu o inclinatie majora spre dependenta, in special atunci cand se afla intr-o relatie. Iar cand lucrurile stau altfel, situatia incepe sa fie interesanta.
Whitney este un serial despre cupluri, despre tinerele relatii si despre nebuniile din ele.





In timp ce Whitney este o tipa nebuna, dintr-o bucata, cu o mare frica de angajamente, Alex este exact opusul ei, responsabil, constrans de diferite conventii sociale si cu o dorinta puternica de a fi intr-o relatie. De multe ori veti avea impresia ca rolurile celor doi sunt inversate, dar tocmai asta aduce farmecul filmului si da o nota sporita de interes episoadelor.
Nu sustin ca ar fi ceva nemaintalnit, dar afirm cu tarie ca glumele sunt bune, ca cel putin o data pe episod veti rade in hohote si cel putin de cateva ori pe sezon veti afirma "ce tare a fost episodul asta".
Celelalte personaje din serial: Roxanne, Lily, Neil si Marc aduc si ele o doza de umor serialului si completeaza relatia celor doi, aflata la baza. Veti putea identifica anumite tipare in rolurile personajelor si cu siguranta va veti identifica in unele din trasaturile lor.



Torrent: Calitate DVD
Subtitrare: Varianta DVD