Defiance

Nota IMDb 7.2/10 from 52.333 - Drama
Vezi Trailer
Actori: Daniel Craig, Liev Schreiber, Jamie Bell

Perioada celui de-al doilea Razboi Mondial, dar mai ales Holocaustul sunt subiecte abordate in multe filme, drame, tragedii ce vor sa scoata la iveala suferinta si nedreptatea la care a fost supus un popor intreg. Personal, am vazut multe filme de acest gen si am plans la fiecare dintre ele, dar in unanimitate filmele bune de acest gen se axeaza pe luptele dintre cele doua natii, pe suferinta oamenilor aflati in lagare, pe moartea a mii de oameni, parinti, copii, rude si prieteni.

Defiance este un film despre evrei, care abordeaza o latura noua a razboiului subliniind modul in care diferiti oameni invata sa accepte moartea apropiatilor lor si sa mearga mai departe in vremuri care nu prea lasau in inimile oamenilor vreo speranta de mai bine.



4 frati ramasi singuri pe lume, se intalnesc si invata sa ia viata de la capat in padurile din imprejurimile satului lor, unde parintii au fost omorati si unde ei sunt inca vanati de catre germani.

Bunatatea lui Tuvia si calitatile sale de lider dau un farmec aparte acestui film.
Veti vedea o poveste impresionanta despre onoare, cinste, civilizatie chiar si atunci cand oamenii locuiesc in padure. Si mai mult decat oricat veti vedea cum oamenii sunt in stare sa o ia de la capat, chiar si atunci cand toata viata lor este zdruncinata din radacini.



Torrent: DVD FxM Release
Subtitrare: DVD Version
Vezi Online #1: DVD subtitrat