The Phone Booth

Nota IMDb 7.2/10 from 85,842 users - Thriller
Vezi Trailer
Actori: Colin Farrell, Forest Whitaker, Katie Holmes

La categoria filme psihologice care te tin cu sufletul la gura de la primele minute si pana la final se incadreaza fara doar si poate "The Phone Booth".

Filmul urmareste povestea unui agent de publicitate, mult prea preocupat de viata sa si de partea financiara a acesteia, care este sechestrat intr-o cabina telefonica, fiind amenintat cu moartea celor din jur, printre care si sotia si amanta sa.


Stuard Shepard face greseala enorma de a raspunde la telefonul unui snipper care are ceva de impartit cu el, pe fondul nedreptatii agentului de publicitate. In mod paradoxal, agentul speriat de imprejurari si de omorurile succesive ale lunetistului nici macar nu isi da seama despre ce nedreptate e vorba, desi va trebui sa faca asta daca vrea ca cei din jurul sau sa mai traiasca.

Cum ar fi ca din senin viata a zeci de oameni, printre care si persoane dragi tie sa depinda de tine, de actiunile tale, de deciziile de moment luate de tine, in situatii de criza? Si mai mult, cum ar fi ca politia sa te creada pe tine vinovat de crimele pe care incerci din rasputeri sa le impiedici?

The Phone booth este un film exceptional despre teroarea psihologica indusa unui om, despre ratiunea unui om santajat cu viata tuturor din imediata apropiere si despre cat de gresit pot fi interpretate situatiile chiar si atunci cand te afli in mijlocul lor.

Lectia de viata: uneori aparentele inseala... enorm de mult.

Torrent: Calitate DVD
Vezi Online #1: DVD subtitrat
Vezi Online #2: Alternative

If you like this then like it... now!