Incearca Serialul - Hot in Cleveland

Nota IMDb 7.2/10 from 1.824 - Serial
Vezi Trailer
Actori: Wendie Malick, Betty White, Valerie Bertinelli, Jane Leeves

Cu totii suntem constienti ca dezvoltarea industriala puternica din ultima perioada a avut efecte grave asupra omenirii si aici nu ma refer la crearea de fabrici care ofera locuri de munca oamenilor, ci la numeroasele vedete aparute peste noapte, la mediatizarea "scheletilor" si a frumusetii tip Barbie, in detrimentul aprecierii oamenilor ca valori sociale, ca modele ale inteligentei umane. Iar una dintre cele mai grave efecte ale acesteia este presiunea enorma exercitata asupra fiecarui individ pentru a se incadra in tiparul Hollywoodian.

Hot in Cleveland prezinta povestile a trei femei, trecute de prima tinerete, care se zbat sa faca concurenta cu tinerele care incet le iau locul peste tot, de la micile atentii primite de barbati, la rolurile in filme si la locul in patul matrimonial.


Melanie este mama a doi copii, incredibil de draguta si sociabila, dar care a fost inselata si parasita de sotul ei pentru o tinerica.

Joy este o englezoaica, rece prin natura ei si incapabila de a mentine o relatie, motiv pentru care la varsta ei, nu a avut niciodata o familie.

Iar Victoria este o actrita celebra, a carei faime sta pe marginea unei prapastii odata cu aparita unei actrite mult mai tinere si mai apreciate de catre publicul larg.

Cele trei femei se afla in avion, indreptandu-se catre Paris pentru o vacanta binemeritata, cand din motive de securitate are loc o aterizare de urgenta in Cleveland. In nici 5 minute de la aterizarea aici ele realizeaza ca in aceasta locatie inapoiata, ele sunt inca considerate extrem de atragatoare, motiv pentru care decid sa isi creeze o viata in Cleveland. Este o comedie draguta, un pic altfel, despre femei si problemele lor. Iar cand Betty White isi face aparitia, rautatile gratuite si replicile sarcastice dau o cu totul alta nota lui "Hot in Cleveland"

Vezi Online #1: Sezonul 1 Episodul 1