For Colored Girls

Nota IMDb 5.0/10 from 3.007 - Drama
Vezi Trailer
Actori: Janet Jackson, Anika Noni Rose, Whoopi Goldberg

For Colored Girls este un film, care dupa parerea mea a fost mult subapreciat sau poate ca mesajul pe care il transmite nu a fost inteles asa cum trebuia. Este un film a carui duritate depaseste marile drame precum Titanic, insa trebuie precizat ca fiind vorba de sentimentele unor femei si de viata acestora putini barbati vor reusi sa se identifice, fie si partial cu personajele.

Filmul este constituit din 20 de poeme, fiecare dintre acestea dezvaluid diferite probleme din viata femeilor ce reprezinta personajele principale. Precizez ca piesa de teatru originala, de la care s-a pornit in realizarea acestui film, prezenta aceste femei drept culori ale lumii, de unde si numele filmului.



Fiecare dintre povestile femeilor, prezentate in acest film sunt tragice intr-un mod aparte si, mai mult decat atat, ele se intersecteaza dezvaluind aspecte si implicatii nebanuite la o prima vedere. Veti descoperi suferinta din spatele fiecareia dintre ele, pentru ca la final sa aflati ca toate diferentele lumii nu fac altceva decat sa uneasca oamenii.

Morala: Invatati sa va ajutati singure, invatati sa-i intelegeti pe ceilalti si invatati sa cititi suferinta oamenilor de langa voi pana nu e prea tarziu.

Va sugerez, fara a exagera in vreun fel, sa luati DOUA cutii/pachete de servetele cu voi atunci cand va uitati la acest film, pentru ca repet... sunt niste povesti atat de tragice incat o sa va doara sufletul doar gandidu-va la situatia lor.

Subtitrare: DVD larency Version
Vezi Online #1: DVD