Elizabethtown

Nota IMDb 6.3/10 din 39.208 - Romantic
Vezi Trailer
Actori: Orlando Bloom, Kirsten Dunst, Susan Sarandon, Alec Baldwin

Daca va intrebati de ce nu am mai postat ceva nou in ultime perioada, raspunsul este pe atat de simplu pe cat tragic... pentru ca pur si simplu lumea cinematografica pare a se afla in criza de filme bune. Iar pe langa asta, Movie Guiders are si o surpriza pentru voi, la care Migi si eu lucram de zor, dar pentru ca e surpriza ...sa nu o stricam cu mai multe detalii. Veti vedea in curand despre ce este vorba.
Intre timp, am gasit un film... ce-i drept mai ciudatel asa, dar bun.





Numele... Elizabethtown duce cu gandu la o comedie romantica cu Renee Zellweger ( cel putin asa a facut in capul meu). NU... Elizabethtown e o tragico-comedie, comedie neagra daca vreti cu multe momente de profunzime despre o relatie pe cat de dubioasa pe atat de fascinanta.
Drew o cunoaste pe Claire in drum spre casa, pentru a se ocupa de inmormantarea tatalui sau, ea fiind stewardesa, iar el unul dintre sutele de pasageri... lipsa. Da, suna ciudat insa Drew este singurul pasager al avionului, motiv pentru care stewardesa se simte datoare sa fie si mai amabila cu pasagerul decat prevede fisa postului. Relatia de prietenie ce se infiripa de aici este, cum spuneam si anterior... fascinanta. Doi oameni cu absolut nimic in comun, ajung sa vorbeasca ore intregi la telefon despre nimic si despre tot, iar spre final sa fie alaturi intr-unul dintre cele mai dificile momente.

Multi dintre noi si-ar dori poate o asemenea profunzime creata din nimic, cu atat mai mult una precum cea descrisa in acest film.
Poate nu veti reusi sa intelegeti relatia dintre cei doi, sa va identificati cu personajele, insa vor fi multe momente in acest film care va vor face sa apreciati putin mai mult viata.
Enjoy!

Torrent: Calitate DVD
Subtitare: Varianta DVD