Rabbit Hole

Nota IMDb 7.1/10 din 20.719 - Drama
Vezi Trailer
Actori: Nicole Kidman, Aaron Eckhart, Dianne Wiest

Intotdeauna am apreciat-o pe Nicole Kidman ca fiind o actrita remarcabila, care reuseste sa intruchipeze intr-un mod exceptional cele mai complexe si diverse personaje, dar ceea ce m-a impresionat in cazul de fata a fost expresivitatea ei si talentul de a prezenta o durere atat de profunda ca aceea a pierderii unui copil.

Rabbit Hole suna ca un film fantastic, care te transpune intr-o alta lume si pe de-o parte asa si este, insa nu in sensul in care va asteptati. Filmul va transpune in situatia unor parinti marcati de moartea copilului lor de doar 4 ani intr-un accident de masina si modalitatea in care acestia se confrunta cu situatia si incearca sa mearga mai departe.


Sunt sigura ca pana aici povestea nu suna foarte deosebit, accidente se intampla tot timpul si filme de acest gen probabil ati mai vazut, dar Rabbit Hole aduce ceva deosebit... o varianta "inside" a fiecaruia dintre cei doi parinti, a modului in care acceptarea lipsei fiului lor ii schimba si ii transforma in nimic mai putin decat niste stane de piatra. In timp ce Howie incearca sa mentina treaza memoria fiului sau, sotia sa refuza sa accepte moartea copilului ca o parte a vietii lor.

Howie va incerca sa se acomodeze cu noua viata prin terapie de grup, practicarea de sport, socializarea cu diferiti indivizi si pentru o scurta perioada de timp o tentativa de a-si insela sotia, pe cand Becca va utiliza metode si mai "neortodoxe" izolandu-se de lume, fiind agresiva cu cei din jur, respingandu-si sotul si apropiindu-se de autorul accidentului, un tanar nevinovat care s-a aflat la locul nepotrivit in momentul nepotrivit.

O drama psihologica demna de mari apecieri din partea criticilor.

Torrent: Calitate DVD
Subtitrare: Varianta DVD
Vezi Online #1: DVD 
Vezi Online #2: DVD