Thor

Nota IMDb 7.0/10 from 145.656 - Actiune
Vezi Trailer
Actori: Chris Hemsworth, Natalie Portman, Anthony Hopkins 

In ultima vreme au aparut multe filme despre super eroi cum ar fi Spider-Man,Captain America, Green Lantern, Green Hornet ce au excelat in dezamagire care bineinteles ca noi le-am vazut insa nu le-am considerat ca fiind chiar atat de reusite precum sa zicem Iron Man sau The Dark Knight. Mie imi plac adaptarile dupa asa zisele comic-book-uri dar cand vad cate o porcarie de acest gen ca apare pe ecran ma deranjeaza. Trebuie sa te gandesti ca poate Green Lantern sau Captain America daca ar fi avut alti actori sau alt studio poate ca ar fi fost un film genial, pentru ca ideea e buna, dar degeaba e ideea buna daca nu stie lumea sa o transforme in ceva placut.

O idee care a reusit sa imi captiveze atentia si sa imi placa felul in care a fost transformata intr-un film este povestea atotputernicului Thor.



Din nou se incadreaza in categoria noastra de filme bune ce nu a fost apreciata indeajuns de mult precum ne asteptam. De ce totusi e mai deosbit acest film ? Ei bine un film despre super eroi trebuie sa te faca sa te gandesti ca ai vrea sa fii ca el sau ca ea (ex: Xena), trebuie sa trezeasca imaginatia ta de copil ce viseaza sa fie un super erou indiferent de varsta care o ai. Atunci cand un astfel de film te face sa uiti de realitate si aproape ca te convinge faptul ca el zboara sau zdrobeste orice cu al sau ciocan puternic, abia atunci incepi sa apreciezi ideea de la care s-a pornit acest film.

Avem o prezenta mai mult decat placuta al legendarului Anthony Hopkins ce il joaca pe tatal lui Thor dar dintre toti asa ca o parere personala cel mai mult mi-a placut de gardianul Heimdall .

Torrent: Calitate BluRay
Subtitrare: Diferite variante