I love you Phillip Morris

Nota IMDb 6.7/10 from 34.447 - Drama, Comedie
Vezi Trailer
Actori: Jim Carrey, Ewan McGregor

Jim Carrey este cu siguranta unul dintre cei mai buni actori la momentul de fata, fie ca apreciati comediile in care a jucat, dramele, filmele de actiune sau animatiile.

De aceasta data, Jim Carey a socat lumea intreaga cu un rol de ... gay, insa un rol extraordinar de bine jucat. Putini barbati actori ar fi putut sa joace acest rol atat de bine si cu atata naturalete, chiar si atunci cand a fost vorba de scene de afectiune.



Insa nu e cazul sa acordam toate laudele lui, deoarece nici Ewan McGregor nu a fost mai prejos, intruchipand cu mult talent jumatatea mai feminina a cuplului gay.

O poveste despre sacrificiile pe care Steven le face pentru partenerul sau si iubirea dintre acestia, despre un om care traieste o buna parte din viata prefacandu-se ca este fericit si schimbarile provocate de un eveniment care marcheaza un nou inceput pentru acesta din toate punctele de vedere.

Va sfatuiesc sa lasati prejudecatile la o parte si sa vizionati cu incredere o drama exceptionala, cu multe momente de umor.


Torrent: DVD rip
Subtitrare: DVD rip version