Noel

Nota IMDb 6.3/10 from 3.405 - De Craciun
Vezi Trailer
Actori: Susan Sarandon, Penelope Cruz, Paul Walker

Filmele de Craciun sunt putine, bune si vechi ar spune multa lume... si ar avea perfecta dreptate, pentru ca filmele lansate de Craciun in ultimii ani au avut putin in comun cu sarbatoarea si au reusit si mai putin sa impresioneze pe cineva. Cu toate astea, mai sunt si cateva pietricele ( pentru ca diamante e mult spus) care odata slefuite ajung sa trezeasca un sentiment placut.

Noel nu este un film genial, dar este un film bun care prezinta dramele a cinci oameni, fiecare dintre acestia cuprins de singuratate in Ajunul Craciunului.



Rose Collins este o femeie ramarcabila, cu succes in cariera, care refuza sa traiasca datorita responsabilitatii pe care o simte fata de mama ei bolnava spitalizata la acel moment.

Nina este o avocata plina de pasiune, dar sufocata de geloziile logodnicului ei.
Jules este un tanar cu multe probleme, care a trait o viata de singuratate, iar in preajma Craciunului cea mai draga amintire a sa este atunci cand copil fiind a fost internat in spital in noaptea de Craciun. Motiv pentru care simte nevoia sa retraiasca acea noapte.

Mike, logodnicul Ninei se lasa purtat de nesiguranta si lasa gelozia sa preia controlul asupra vietii sale, pana cand cunoaste un batranel, Artie, care isi ascunde singuratatea resimtita in preajma Craciunului vazand in chipul unor straini imaginea sotiei sale decedate.

Pe parcursul celor 90 de minute, veti cunoaste in amanunt povestea fiecaruia dintre acesti oameni si veti vedea cum vietile lor se intersecteaza si mai ales cum magia sarbatorilor da o alta insemnatate acestora.



Torrent: DVD rip 
Subtitrare: DVD rip version