Love Actually

Nota IMDb 7.8/10 from 130.320 - De Craciun
Vezi Trailer
Actori: Hugh Grant, Keira Knightley, Liam Neeson, Colin Firth

In perioada sarbatorilor cu totii avem nevoie de speranta ca lumea e buna, ca dragostea adevarata exista, ca anul care incepe in curand va fi mai bun pentru toti (sau macar pentru noi) sau macar aceea ca visele noastre vor deveni realitate intr-o buna zi.

Love Actually e exact acest film, care ne intristeaza, ne amuza si in final ne arata ca se poate, ca merita sa speram, ca exista iubire, prietenie si ca miracolele se intampla chiar si atunci cand e vorba de sex. Insa ceea ce nu trebuie omis aici este faptul ca toate acestea au loc un pic...altfel, chiar anapoda ar spune unii.



Filmul prezinta povestea multor oameni, oarecum legate intre ele, dar care sunt foarte diferite si unice in felul lor: a unei sotii inselate, pusa in situatia de a fi cea care ii spune sotului ca stie, a unui prieten indragostit de sotia prietenului lui cel mai bun, a unei secretare cu un vocabular deloc potrivit pentru cabinetul primul ministru, al unui cantaret trecut de vreme, a unui cuplu de actori de filme xxx si relatia plina de inocenta a acestora, a unui adolescent care pleaca in lume in cautare de sex, a unui pusti de doar cativa anisori, indragostit si eforturile sale de a-si cuceri aleasa inimii si multe altele.
Cu totii am vazut aceste povesti poate nu intr-un film, ci in 100, dar niciodata prezentate intocmai ca si aici.

Dintre protagonisti, amintesc doar: Keira Knightly, Hugh Grant, Denise Richards, Liam Neesom, Colin Firth, Emma Thompson, Rowan Atkinson, Claudia Schiffer.

Este o comedie britanica 110%, care in mod paradoxal, trezeste hohote zgomotoase de ras. Cine a spus ca umorul britanic e negru si ca restul europenilor nu il gusta? Va provoc sa demonstrati contrariul!


Subtitrare: DVD rip
Vezi Online #1: DVD