Oldies But Goldies - La vita e bella

Nota IMDb 8.5/10 (137,497 votes) - Comedie, Drama
Vezi Trailer 
Actori: Roberto Benigni, Nicoletta Braschi, Giorgio Cantarini

In prima jumatate a filmului se prezinta o poveste romantica despre Guido Orefice (Roberto Benigni) un italian evreu ce doreste sa isi deschida o librarie lucrand ca ospatar la unchiul sau. Aici el o intalneste pe principessa lui profesoara Dora (Nicoletta Braschi). In cea de-a doua parte se prezinta cum incearca ei sa scape dintr-un lagar nazist impreuna cu fiul lor Giosua Orefice (Giorgio Cantarini).
Parerea lui Migi
Unul din cele mai reusite filme a tuturor timpurilor. In prima parte sa zicem ca le-a fost mai usor sa prezinte umorul insa in cea de-a doua parte unde nazistii omorau mii de oameni sa reusesti sa introduci umor, pare de-a dreptul imposibil, insa acest film


a reusit sa imbine atat de bine umorul cu tragicul incat nu vei sti catre ce stare sa te mai indrepti. Iti va trezi atatea sentimente incat vei fi coplesit si mai devreme sau mai tarziu vei varsa o lacrima de tristete sau bucurie. "Buongiorno principessa" e replica cu care vei ramane in minte dupa ce vizionezi acest film, iar de fiecare data cand vei rosti aceste cuvinte iti va trezi un zambet pe fata. Recomand La Vita e Bella din toata inima, e un film ce imi va ramane drag pentru totdeauna.

Torrent : Calitate DVD - italian - eng sub - greu de gasit
Vezi Online #1: Alternative


If you liked this then like it... now !