PS I love you

Nota IMDb 6.9/10 from (48,181 users) - Drama, Romantic
Vezi Trailer
Actori: Gerard Butler, Hilary Swank 

Filme de dragoste sunt multe, multe dintre ele sunt tragice, dar putine dintre el ating nivelul de tragedie al acestuia.
Ps. I love you prezinta o poveste remarcabila a unei iubiri care depaseste limitele realului si a vietii pamantesti. Stiu... suna a ceva fantastic, imposibil si care hai sa recunoastem... nu prea starneste interesul, dar nu e asa... deloc.
Desi a murit, Gerry (Gerard Butler), sotul lui Holly (Hilary Swank) a avut grija sa isi iubeasca sotia in continuare chiar si dupa moartea lui, prin intermediul a 10 scrisori trimise acesteia mult dupa plecarea lui din lumea celor vii. Scrisori menite sa redea viata iubitei lui sotii si sa ii ofere acesteia curajul de a merge mai departe si de a o lua de la capat, fara el. 

Fiecare dintre cele 10 scrisori reprezinta o etapa de vindecare pentru Holly, care fara sa isi dea seama incepe o viata noua, exact atunci cand credea ca nu mai are putere sa faca asta. Uneori, dragostea trece si dincolo de “ pana cand moartea ne va desparti”.
E o poveste inedita, lacrimogena din toata punctele de vedere, care va va atinge sufletele chiar si in cele mai intunecate colturi ale ei.

Torrent : Calitate DVD
Vezi Online #1: DVD
Vezi Online #2: DVD subtitrat
Vezi Online #3: Alternative

If you liked this then like it... now !