The Bucket List

Nota IMDb 7.4/10 (70,854 votes) - Comedie, Drama
Vezi Trailer 
Actori: Morgran Freeman, Jack Nicholson

 Intotdeauna am fost impresionata de ultimele dorinte ale oamenilor aflati pe patul de moarte si consider ca acestea dezvaluie adevaratul caracter al omului respectiv. Intr-adevar unii ar putea spune ca oamenii se pocaiesc pe patul de moarte fiindu-le frica de sfarsit, dar tocmai de-asta... mi-e greu sa cred ca in momentul respectiv cineva ar avea atata sange rece incat sa stea sa cantareasca ce spune, ce implica ceea ce spune etc.
The Bucket list e un concept aparte, foarte sanatos dupa parerea mea, care semnifica in principiu ca un om, la un moment dat in viata lui, sa faca o lista cu toate lucrurile pe care si-ar dori sa le faca pana la finalul vietii sale.


Filmul de fata este in fond o poveste de prietenie adevarata, inceputa in cele mai nepotrivite momente si ajutorul reciproc pe care doi oameni diagnosticati cu cancer in faza terminala si-l dau pentru realizarea tuturor punctelor ce se afla pe acea lista. Actorii principali nu puteau fi altii decat oameni cu renume la nivel mondial, idoli personali ai mei din lumea cinematografica si anume Morgan Freeman si Jack Nicholson, care dau acestei drame un umor aparte si o nota de eleganta greu de atins.

La fel ca multe din filmele prezentate aici "The Bucket List" este o lectie de viata, un film care merita vazut si din care merita sa invatam cate ceva.

Torrent : Calitate DVD
Vezi Online #1: DVD
Vezi Online #2: DVD
Vezi Online #3: DVD subtitrat

If you liked this then like it... now!