Tangled

Nota IMDB 7.8/10 (55,442 votes)- Animatie
Trailer pentru Sneek Peak
Voci: Mandy Moore, Zachary Levi

Rapunzel ( voce de Mandy Moore ) este o fata tinuta captiva de la nastere intr-un turn de o batrana vrajitoare ce o pacaleste sa stea inchisa pentru binele ei. Rapunzel fiind de fapt o printesa a unui regat ce in fiecare an, de ziua ei, in speranta ca se va intoarce, trimit spre cer... stii cum sunt baloanele alea cu lumanari de la chinezi? din alea... cu miile. Rapunzel devine fascinata si doreste sa vada cum e acel loc de unde tot apar in fiecare an. Totul devine posibil cand Flynn Rider ( voce de Zachary Levi ) vrea sa se ascunda in turnul ei fiind fugarit de catre garzile regatului pentru furtul unei coronite..
Aici cei doi se intalnesc iar aventura incepe.


Parerea lui Migi
Cand a fost ultma data cand ai ras la o animatie ? Adica nu sa zambesti sau sa schitezi un ha pe alocuri, sa razi la propriu ? Cred ca a trecut ceva vreme, ei bine uite medicamentul potrivit pentru tine, administreaza-l cu incredere, ca vorba aia... in mine ai incredere, stiu ce zic.Nu are rost sa iti povestesc ce se intampla pentru ca e o poveste tipica insa glumele sunt de calitatea I .


Vezi ca o sa il descoperi pe unul mic si verde de ii zice Pascal , ala e crema filmului, mic dar a dracului... de dur... si de comic.

Torrent : Varianta Blu-Ray
Vezi Online #1 : DVD 
Vezi Online #2: Alternative