Despicable Me

Nota IMDB  7.5/10 (64,559 votes) - Animatie
Cred ca sunt vreo 5 trailere dar acesta e cel mai placut
Voci: Steve Carell, Jason Segel, Russell Brand

Gru ( voce de Steve Carell ) este un super-raufacator care are un laborator secret subteran unde impreuna cu minionii lui galbeni, cam cateva mii la numar, planuiesc in fiecare zi cate o fapta rea impotriva lumii. Cand descopera ca un alt super-raufacator a furat piramida Giza mandria lui ii este calcata, asa ca planuieste sa fure luna. Furatul lunii e totusi cam scump iar Gru are nevoie de un imprumut de la Banca Raufacatorilor, dar banca ii refuza imprumutul la inceput, acceptand ulterior, daca Gru reuseste sa aduca o arma secreta. Pentru a fura aceasta arma secreta Gru se foloseste de inocenta a 3 fetite ce ii bat la usa incercand sa-i vanda prajituri. Planul lui incepe sa...
ia o intorsatura mai diferita cand cele trei fetite, care ulterior le adopta de la un orfelinat, se ataseaza de el si spera ca nu vor fi trimise inapoi la orfelinat unde sunt fortate sa vanda prajituri. Dragostea lor fata de Gru il schimba usor si pe el transformandu-l intr-un raufacator cu inima.



Parerea lui Migi
Cea mai buna animatie de la Wall-E incoace. Aproape in fiecare an apare cate o animatie care isi incearca norocul pe piata insa ori sunt prea banale ori prea comerciale. In Despicable Me vei observa ceva mai diferit , un umor ce nu s-a mai folosit pana acum in animatie, o combinatie intre dragut si pufos cu sarcastic si rautacios, atat celor mici cat si celor mai mari le va starni un zambet sau chiar un haha modest. Stai linistit ca nu te vei tavali pe jos de ras dar iti va parea rau cand se termina si iti va fi greu sa astepti 2013 cand apare partea a doua pentru a o vedea pe Agnes fetita care o sa o iubesti sau Gru cu stilul lui de badass.

Torrent : Calitate DVD
Vezi Online #1: DVD subtitrat
Vezi Online #2: Alternative