Limitless

Nota IMDB 7.3/10 (68,913 votes) - Actiune
Explicatie pe scurt in Trailer
Actori: Bradley Cooper, Abbie Cornish, Robert De Niro

Edward "Eddie" Morra ( Bradley Cooper ) e un scriitor din New York parasit de prietena lui Lindy ( Abbie Cornish ), presat de termenul limita pentru publicarea cartii sale. Situatia este cu atat mai grava cu cat el nici macar nu s-a apucat de ea. Lipsit de inspiratie, bani si cineva alaturi, el devine o epava. Mergand pe strada il intalneste pe fratele fostei lui sotii, care ii ofera un drog nou pe piata, asa-zis aprobat legal.Mica pastiluta il transforma intr-un geniu, acesta reusind sa isi termine cartea intr-o singura noapte. Mintea lui functioneaza la capacitate maxima, drept urmare acesta incepe sa vada noi orizonturi si posibilitati atractive. Carl Van Loon ( Robert De Niro ) ...
observa aceste lucruri si ... il angajeaza la firma lui, insa ca orice drog si acesta vine cu partea sa de efecte secundare:  pierderea notiunii  timpului, palpitatii, iar odata ce nu il mai folosesti ... innebunesti. Stocul este limitat, iar Eddie incearca sa gaseasca o solutie sa procure cat mai multe pastilute, sa scape de mafia ruseasca si sa nu scape viata accelerata de sub control.

Parerea lui Migi 
Acum sincer, explica-mi tu mie cine nu ar vrea o pastiluta care sa te faca sa iti folosesti creierul la capacitate maxima, insa marea intrebare e daca toti am folosi creierul la maxim cum am stabili o noua piramida atunci intre oameni? ca doar nu exista utopie in lumea asta si sa fim toti egali. Filmul iti trezeste intrebarea principala "tu ce ai face in locul lui?" . Toti avem imaginatie bogata dar pana sa punem noi in practica hai mai bine sa vedem filmul sa ne facem o idee cam ce ar insemna sa-ti turezi creierasul un pic. 

Torrent : Calitate DVD
Vezi Online #1 : DVD
Vezi Online #2 : DVD subtitrat
Vezi Online #3: Alternative

If you liked this then like it... now!