Taken

Nota IMDB  7.9/10 (147,606 votes) - Actiune
Un trailer foarte bun
Actori: Liam Neeson, Maggie Grace

Bryan Mills (Liam Neeson) este un fost agent CIA SAD divortat cu o fica Kim (Maggie Grace) ce doreste sa mearga in Paris insa are nevoie de aprobarea in scris de la tatal ei. Dupa ce obtine aprobarea Bryan pune regula numarul 1 sa fie sunat in fiecare zi pentru a fi la curent daca e in regula sau nu. Naivitatea tinerei o duce intr-o capcana intinsa de catre o organizatie de albanezi ce rapesc fete pentru...
 trafic de carne vie. Fiind la telefon cu tatal ei in timpul rapirii Bryan pleaca cu primul avion catre Paris sa isi salveze fica. Apeland la un vechi prieten incearca sa-i gaseasca pe rapitori omorandu-i unul cate unul in speranta ca isi va recupera fica.

Parerea lui Migi
Detaliu cel mai important din acest film este ca astfel de rapiri sunt cat se poate de adevarate. Merita sa-l vezi prin simplu fapt ca vei invata o lectie foarte importanta despre cat de precaut sa fii in alta tara sau poate chiar si acasa in spatele blocului pe cand vii de la servici. Acum nu trebuie chiar sa fim cu frica-n oase non-stop dar cel putin naivitatea ta si a copiilor tai sau viitorilor copii este foarte grava. Un film pentru toate varstele , un film educational, un film plin de actiune, un film de calitate. Unul din filme care trebuie sa-l vezi indiferent ca e nou sau vechi.

Torrent : Calitate DVD
Vezi online #1 : DVD
Vezi online #2 : DVD subtitrat 
Vezi Online #3: Alternative

If you liked this then like it... now!