Incearca serialul - Boardwalk Empire

Nota IMDB 8.9/10 (14,835 votes) - Serial
Trailer pentru Sneek Peak
Actori: Steve Buscemi, Kelly Macdonald, Michael Pitt

In era prohibitiei in Atlantic City, anii 1920 Enoch "Nucky" Thompson ( Steve Buscemi ) trezorier, politician si ganster duce o viata de lux pe banii oamenilor si a traficului ilegal de alcool. Nucky interactioneaza cu diferite tipuri de oameni de la cei de rand care il idolizeaza pana la politicieni, gangsteri, agenti guvernamentali care isi vor fiecare partea din cascaval sau chiar sa fie in locul lui, insa norocul si deciziile lui de conducator neoficial al orasului Atlantic City il fac...
invincibil. Primul episod a fost regizat de Martin Scorsese cu un buget de aprox. 18 mil. $

Parerea lui Migi
Se vede clar ca s-au investit o gramada de bani in acest serial, fiecare detaliu in parte este frumos aranjat, fiecare cadru trebuie sa fie bine pozitionat, gesturile actorilor tensiunea din film totul este foarte atent facut. E genul de film care reuseste sa te captiveze si sa te faca sa te simti ca esti acolo cu ei in acea era. 2 maxim 3 secvente pe episod contin nuditate de bun gust ca si de altfel 2-3 secvente de violenta pe episod, de ajuns cat sa ramai cu gura cascata. E greu sa fii la pas cu povestea pentru ca este foarte detaliata, iar daca iti plac secventele de actiune mai mult atunci merita sa astepti pentru ele chiar daca sunt putine.
Fiecare episod are aproximativ 50 de minute,finalul este fara "carlig", insa asta nu inseamna ca nu vei fi interesat sa vezi ce se mai intampla in lumea lui Nucky. E ca si cum te-ai uita la un nou film la fiecare episod, binenteles legandu-se episoadele intre ele prin scenariul foarte bine pus la punct. Actorii joaca foarte bine, efectele speciale sunt putine, cel mai mult generandu-se pe calculator peisajele si lumea de pe fundalul actiunii.


Vezi Online #1 : Episodul 1 din sezonul 1
Vezi Online #2 : Episodul 1 din sezonul 1
Vezi Online #3: Alternative