No Strings Attached

Nota IMDB 6.2/10 (35,708 votes) - Romantic
Trailer-ul cam explica tot filmul pe scurt
Actori: Ashton Kutcher, Natalie Portman

Esti acasa, cu jumatatea, te pregatesti sa te uiti la un film de cuplu, e o alegere potrivita. Adam (Ashton Kutcher) si cu Emma (Natalie Portman) sunt prieteni din perioada adolescentei si se revad dupa 10 ani, dupa cateva du-te vino reusesc sa se intalneasca cand Adam are probleme cu tatal sau, dupa ce suna fiecare tipa din agenda lui cu care s-a culcat, ajunge la Emma, se intalneste cu ea si ajung sa fie sex-buddies, un fel...
de sex fara obligatii, doar prieteni. Evident o data ce au inceput aceasta "relatie" totul devine din ce in ce mai complicat cand apar sentimentele.


Parerea lui Migi
Clar scurt si la obiect filmul vrea sa spuna ca nu exista sex-buddies , nu exista sex fara obligatii, oricum ai da-o mai devreme sau mai tarziu apar complicatii, atat din punctul de vedere al unui barbat cat si al unei femei (cred..) ideea de a avea un partener de sex pe care sa il folosesti ca pe o unealta suna destul de apetisant insa nu este adevarat, asta doar daca mai crezi in Zana Maseluta sau Mos Craciun, fiecare cu rotitele lor. Natalie Portman joaca foarte bine in acest film reusind sa atinga un pic coarda sensibila. Acest film este o combinatie reusita intre dragoste si comedie, iti aduce zambetul pe buze si te face sa iti pui cateva intrebari despre daca e posibila o viata sexuala cu cineva ... si atat.

Torrent : Download Blu-Ray
Vezi Online #1: DVD subtitrat  
Vezi Online #2: Alternative

If you liked this then like it... now!