My Sister's Keeper

Nota IMDb 7.4/10 from 21,058 users - Drama
Vezi trailer
Actori: Cameron Diaz, Abigail Breslin, Alec Baldwin, Jason Patric

Sacrificiul facut de un copil pentru binele familiei sale este un subiect rar intalnit, de regula intamplandu-se exact opusul. Cu totii am vazut poate zeci de filme in care parintii trec prin intamplari extraordinare pentru a-si proteja copii, insa acest film prezinta greutatile prin care doi copii trec in incercarea de a-si proteja parintii.


Exista numeroase perspective de a evalua acest film, dar nici una dintre acestea nu poate insinua sau afirma ca filmul nu este extraordinar, iar prestatia micutei Abigail altfel decat demna de apreciere.


My sister's keeper prezinta o poveste impresionanta a unei familii in care nimic nu este asa cum pare, nimic nu este asa cum e normal sa fie, iar viata unuia dintre copii se invarte in jurul medicamentelor care o ajuta sa supravietuiasca inca o zi, in timp ce celalalt copil trebuie sa fie suficient de sanatos pentru a fi donatorul surorii sale, fie ca este vorba de rinichi, de tesut, de maduva sau orice alte organe.

Pare crud din partea unui parinte sa ii ceara sacrificii copilului sau intr-o asa mare masura, insa cand acest lucru este facut pentru un alt copil de-al lor, ii mai putem oare condamna?

Dar pe fetita care s-a saturat sa fie doar un donator de organe si isi doreste sa fie copil, o putem condamna ca isi doreste emanciparea din punct de vedere medical?
Va las pe voi sa trageti concluziile!

Torrent: Calitate DVD
Vezi Online #1: DVD subtitrat
Vezi Online #2: DVD
Vezi Online #3: Alternative

If you liked this then like it... now!