Oldies But Goldies - Hart's War

Nota IMDb 6.2/10 from 22,299 users - Drama
Vezi Trailer
Actori: Bruce Willis, Colin Farrell, Terrence Howard, Marcel Iures 

Niciodata pana la Hart's War nu am vazut un asemenea subiect abordat si nu am dat peste un film atat de bun din perioada razboiului care sa se axeze pe dreptate, pe titluri, pe respectarea drepturilor fiecarui om, fie el si prizonier de razboi... fie el si de culoare.

Hart's War prezinta povestea unei rivalitati dintre un colonel american si unul german si lupta pe care colonelul Hart o duce pentru a-si mentine postul de conducere chiar si in conditiile celui de-al Doilea Razboi Mondial, chiar si in cadrul unui lagar.


Veti afla diferentele dintre reguli si mici evitari ale acestora, dintre intelegeri tacite si incalcarea lor, dar mai ales de mizele care se afla la mijloc intr-o asemenea situatie si sacrificiile care trebuie facute pentru binele suprem.

Este un film remarcabil, cu prestatii deosebite din partea lui Bruce Willis, Marcel Iures, Colin Farell sau Terrence Howard si cu o poveste inedita, care prezinta o alta fata a razboiului, privit de aceasta data din interior si la o scala mult mai mica, decat este prezentat in cele mai multe filme.

Torrent: Calitate DVD
Vezi Online #1: DVD
Vezi Online #2: DVD subtitrat
Vezi Online #3: Alternative

If you liked this then like it... now!