Incearca Serialul - Breaking Bad

Nota IMDb 9.4/10 from 54.227 - Serial
Vezi Trailer
Actori: Bryan Cranston, Aaron Paul

In fiecare dintre noi exista o latura ascunsa pe care nu reusim sa o vedem decat sub anumite circumstante. Cum ai reactiona daca te-ai bate cu cineva? Cum ai reactiona daca ai omori pe cineva? Cum ai reactiona daca ai afla ca in cateva luni vei muri de cancer ? Despre surpriza ce te asteapta chiar in interiorul tau, ce se regaseste in oricine se prezinta in Breaking Bad.






Nu toata lumea ar reactiona asa cum o face Walter White atunci cand afla ca are cancer pulmonar desi el nu este fumator, nu toata lumea s-ar gandi sa se apuce de creat metamfetamina si sa se invarte cu cei mai mari dealeri de droguri de pe piata, desi... cine stie, oportunitatile nu sunt facute sa treaca pe langa tine degeaba.

Surprize si lectii legate de chimie pe care nu le stiai. Realismul si talentul actoricesc pe care il veti gasi in acest serial alaturi de Walter si Jesse pe parcursul celor 5 sezoane va va atrage atentia poate nu chiar din primul episod dar cu putina rabdare si daca va place acest gen atunci Breaking Bad este alegerea perfecta pentru un serial ce poate usor provoca dependenta.





Torrent: Sezonul 1+2
Subtitrare: Sezonul 1
Vezi Online #1: Episodul 1 Sezonul 1
Vezi Online #2: Episodul 1 Sezonul 1
Vezi Online #3: Episodul 1 Sezonul 1