Easy A

Nota IMDb 7.1/10 from 69.305 - Comedie
Vezi Trailer
Actori: Emma Stone, Amanda Bynes, Penn Badgley, Cam Gigandet

Easy A nu este un film despre cat de usor se poate obtine o nota buna sau despre cum un grup de adolescenti triseaza la lucrarile semestriale.

Este un film putin mai profund de atat, dar nici nu da pe-afara de profunzime, avand in vedere ca este vorba de niste adolescenti si despre problemele lor. Cu toate astea, subiectul filmului poate si raportat la oricare alt domeniu, fiind vorba de modul in care stirile cu tenta negativa sau mai bine spus zvonurile, barfele se raspandesc cu viteza luminii si dintr-o simpla minciunica se poate ajunge la o adevarata tragedie.



Totul porneste de la Olive, o tanara adolescenta presata de prietena ei in legatura cu viata ei amoroasa, situatie in care decide sa lase lucrurile in voia lor si sa permita libera interpretare. Mare greseala... dupa cum va afla si ea.

In mod evident, lucrurile degenereaza si Olive, inca virgina fiind, devine fata cu cea mai proasta reputatie din scoala ( " the school's slut" ca sa intelegeti). Ironic nu? Si toate astea din cauza unei mici minciunele si a unei mari dorinte de a-i ajuta pe cei mai putin norocosi din punctul de vedere al popularitatii.

Va las pe voi sa vedeti cum reuseste sa rezolve incurcatura in care s-a bagat singura singurica.

Subtitrare: imbt Version
Vezi Online #1: DVD
Vezi Online #2: DVD
Vezi Online #3: DVD subtitrat