Bridesmaids


Nota IMDB 7.4/10 (26,849 votes) - Comedie
Vezi Trailer / 18+ Trailer
Actori: Kristen Wiig, Maya Rudolph, Melissa McCarthy 

Stiti filmele de tip Hangover, in care un grup de baietzi ajung prin cine stie ce fenomen ciudat (numit alcool) la tot felul de peripetii, in care grupul e format din "the cool dudes" si cei care se straduie sa ajunga acolo, dar nu prea reusesc... Ah si mai este si cate unul incredibil de vulgar, de obicei gras si chiar scarbos? Nah, asta e varianta feminina a lui.
Bridesmaids e o comedie aparte, funny din cale afara, plina de periperii si replici mai mult decat hilare. Subiectul: o nunta, o gasca de domnisoare de onoare, o competitie intre femei si ce se intampla cu o prietenie de multi ani, atunci cand drumurile se despart.




Annie (Kristen Wiig) e o tipa misto, dar a carei viata e un haos total, are o relatie cu un tip nimic mai putin decat "tipical asshole", se minte singura ca nu isi doreste o relatie cu el si nu o deranjeaza nerusinarea lui si modul brutal in care o trateaza si incearca sa isi refaca viata axandu-se pe prietenia cu Lilian. Din pacate sau din fericire, Lilian (Maya Rudolph) face parte dintr-un alt cerc, al oamenilor bogati, stilati si... intepati, care nu stiu, nu vor, nu pot sa se distreze si datorita dramelor personale prin care trec se amuza si isi bat joc de oamenii mai putin norocosi din punct de vedere financiar.

As putea merge pana intr-acolo incat sa afirm ca filmul e o drama-comedie, avand o parte sensibila, profunda si una extrem de hilara si deosebita din punct de vedere umoristic.

Daca vreti ceva altfel, va recomand sa alegeti aceasta comedie, cu sau fara partener veti avea parte de o portie de ras buna si de un adevarat soc in ceea ce priveste cat de amuzante si scarboase in acelasi timp pot fi femeile.

Iar daca vine vorba de personaje, nota 10 a putin spus despre prestatia unora dintre acestea si prima pe lista e Melissa McCarthy pe care poate o stiti din Mike and Molly sau fetele Gilmore. Nu degeaba se spune ca oamenii cu greutate sunt cei mai amuzanti.

Torrent : Calitate DVD
Vezi Online #1 : DVD
Vezi Online #2 : DVD subtitrat
Vezi Online #3: Alternative