Incearca serialul - Entourage

Nota IMDB 9.0/10 (52,255 votes) - Serial
Actori: Adrian Greiner, Kevin Dillon, Jeremy Piven
Trailerul pentru un sneak peek

Un fel de viata lui Mark Wahlberg asezata un pic mai colorat in pagina si relatata intr-un film despre prietenie faima si viata la hollywood. Vincent Chase (Adrian Grenier) cu fratele sau Jhonny "Drama" Chase (Kevin Dillon) si Eric cu Turtle sunt 4 prieteni veniti la Hollywood sa-si incerce norocul in industria cinematografica. Un serial plin de actori cunoscuti (ex: Christina Aguilera, Mark Wahlberg, Kanye West, Jessica Alba, Larry David, Scarlett Johansson, James Cameron, Dennis Hopper, Martin Scorsese, Matt Damon, Eminem, LeBron James , Sasha Grey) ce joaca...
in propriul rol, binenteles periodic fiecare nu va faceti o impresie gresita. Party-uri , femei, bani, faima, distractie, adica o viata ce si-ar dori-o orice tanar burlac si stie clar ca nu o sa aiba parte niciodata. Viata in cautare de filme bune din care ies cat mai multi bani, fiind totul manipulat, pe plan profesional, de catre Ari Gold (Jeremy Piven) impresarul lui Vince.

Parerea lui Migi
Actorii care apar de-a lungul sezoanelor fac sa fie tot mai interesant serialul, legatura dintre cei patru te face sa apreciezi mai mult prietenia. Personajul care cu timpul am inceput sa ma atasez a fost Ari Gold, stilul lui aparte te face sa zambesti, sa-l urasti, sa-l apreciezi, sa-ti trezeasca tot felul de sentimente fata de el, Jeremy Piven joaca foarte bine acest rol, as putea spune chiar prea bine. Fiecare episod nu are mai mult de 25 de minute, deci ai putea sa te uiti oricand la un episod linistit fara sa iti ocupe prea mult din timpul tau. Doar ca are stilul de a se finaliza fiecare episod "cu carlig", dorind sa vezi urmatorul. Replici ca-ntre baieti, prietenie curata, un serial captivant de bun gust.


Torrent : Sezonul 1 DVD
Vezi Online #1: Episodul 1 din Sezonul 1
Vezi Online #2: Episodul 1 din Sezonul 1
Vezi Online #3: Alternative

If you liked this then like it on facebook... now!