The Town

Nota IMDb 7.7/10 from 93.955 - Thriller
Vezi Trailer
Actori: Ben Affleck, Jon Hamm, Jeremy Renner, Rebecca Hall

Povestea unui jaf a fost de multe ori abordata in filme de tot felul, comedii, drame, filme de actiune etc, dar de putine ori a reusit sa ma impresioneze in felul in care The Town a facut-o.

Este inca un film despre tot felul de orasele in care bancile erau jefuite in mod frecvent, despre prietenii bazate pe tragedii, despre relatii incepute si terminate nu tocmai cum ar trebui, dar ACEST film, care aduna un numar impresionant de actori cunoscuti, are ceva aparte si anume faptul ca nu prezinta in mod exclusiv povestea unui jaf, ci viata spargatorilor si diferitele aspecte ale vietii lor care ii aduc pe toti cei implicati in acest punct, punand accent pe Doug MacRay, un hot si spargator un pic altfel decat toti ceilalti.




The Town este un film cu multa actiune, cu un grad relativ ridicat de violenta, cu o poveste de prietenie, cu o poveste de dragoste si un cartier Charleston ce adaposteste mai multi spargatori decat orice alt loc din intreaga America.

Regizat de Ben Affleck si bazat pe un romanul "Prince of Thieves" filmul poate fi redus la o lupta intre dragoste si prietenie, trecut si viitor, responsabilitati si dorinte.

Torrent: Calitate DVD
Vezi Online #1: DVD
Vezi Online #2: DVD subtitrat

If you liked this then like us on facebook... now!