Incearca Serialul - Outsourced

Nota IMDb 7.6/10 from 3.668 - Serial
Vezi Trailer
Actori: Ben Rappaport, Rebecca Hazlewood, Diedrich Bader

Cea mai profitabila forta de munca este in momentul de fata cea importata si aici nu ma refer la chinezi multi bagati intr-o dubita si transportati ca animalele, asa cum se prezinta in majoritatea filmelor. Ma refer la infiintarea unor sedii in tari indepartate, de cele mai multe ori apartinand lumii a treia, cu angajati bastinasi, care sunt exploatati din diferite puncte de vedere, platiti mult sub nivelul muncii prestate si obligati sa se conformeze unor reguli ce apartin unei culturi pe care nu o cunosc, nu o inteleg si care nu are nimic in comun cu cea careia ii apartin.

Procesul, asa cum a fost descris mai sus pare tragic, dureros, insa filmul Outsourced il prezinta in cel mai amuzant mod posibil.

Outsourced este un serial de comedie, care prezinta situatii inedite si incredibil de hilare legate de modul in care niste angajatii indieni percep "the american dream" si mai mult de modalitatea in care ei, fiind operatori telefonici, reusesc sa vanda produsele firmei unor... americani.

Imaginati-va cum ar fi sa vina un american sa vanda tuica sau sarmale sau mamaliga sau alte chestii tarditionale unor romani, cand el nu este nici macar capabil sa le pronunte corect.

Recomand 20 de minute de ras, portia zilnica care asigura buna dispozitie!

Vezi Online #1: Episodul 1 din Sezonul 1
Vezi Online #2: Episodul 1 din Sezonul 1

If you liked this then like us on facebook... now!