Oldies But Goldies - Pearl Harbour

Nota IMDb 5.5/10 from 117,768 users - Actiune, Drama, Romantic
Vezi Trailer
Actori: Ben Affleck, Kate Beckinsale, Josh Hartnett

Pearl Harbour este genul de film care iti ramane in minte timp de ani buni, nu pentru ca ar avea vreun impact psihologic fenomenal, ci pentru ca e o poveste de dragoste nemuritoare, asemeni titanicului, petrecuta in circumstante teribile.

Totul incepe de la prietenia a doi copii, frati nu de sange ci de suflet, care cresc impreuna si devin barbati in adevaratul sens al cuvantului, care se apara unul pe celalalt si dupa douazeci de ani.

Rafe, unul dintre cei doi, se indragosteste in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial de o frumoasa asistenta Evelyn Johnson, cu care isi doreste o familie, insa visul lui va fi spulberat curand de noile evenimente militare si de dorinta lui de a contribui la salvarea patriei sale.

Insa cum in razboi, pierderile de vieti omenesti sunt la ordinea minutului, iar curajul este de regula rasplatit cu moartea, avionul pilotat de Rafe se prabuseste cauzand moartea acestuia.

Danny, prietenul cel mai bun al lui Rafe si Evelyn ramasa singura dupa moartea acestuia vor incepe din alinarea suferintei pierderii lui Rafe propria lor poveste de dragoste.

Nu va spun mai mult decat ca acest film este o capodopera, de la prezentarea evenimentelor tragice, la expunerea elementelor care contureaza viata fiecarui personaj in parte, la modalitatea in care razboiul si implicatiile sale sunt transpuse.

Este un film despre toate felurile de iubire existente, despre prietenia dintre doi oameni, dintre dragostea fata de patrie, dar si cea fata de persoana aleasa.

Un film epic care trebuie vazut macar o data in viata asta.

Torrent: Calitate DVD
Vezi Online #1: DVD
Vezi Online #2: Alternative

If you liked this then like it on facebook... now!