Going the Distance

Nota IMDb 6.4/10 (15,742 votes) - Comedie, Romantic
Vezi Trailer 
Actori: Drew Barrymore, Justin Long, Charlie Day, Jason Sudeikis

 V-ati intrebat vreodata daca ati putea avea o relatie la distanta? Desigur, majoritatea vor spune ca asa ceva nu exista, ca nu se poate, ca nu merge, ca e un chin inutil si altele, dar la fel cum se intampla in cele mai multe cazuri realitatea bate filmul, ma rog in cazul asta e invers.
Going the Distance ne arata, spre deosebire de multe alte filme de acest gen, ca se poate avea o relatie la distanta, ca poate fi chiar una sanatoasa, fara gelozii suplimentare, fara inselat cu cine pica la indemana, cu telefoane normale, cu mesaje de dor, diferite forme substituibile de sex, cu anumite nesigurante, dar nimic iesit din proportiile normale. E greu, dar se poate. Mai mult decat atat, povestea de iubire dintre Garret si Erin ne arata cat de usor si neasteptat poate veni dragostea adevarata si cum o simpla aventura poate deveni mult mai mult chiar si dupa putin timp efectiv petrecut impreuna.




Si pentru ca actorii implicati sunt Drew Barrymore, Justin Long, Charlie Day, Jason Sudeikis etc. Portia de ras e in mod evident asigurata si ca sa intelegi mai bine la ce ma refer va spun doar atat: N-ar fi amuzant ca un anumit coleg de apartament sa vorbeasca cu prietena ta in timp ce tu incerci sa faci dragoste cu ea sau poate ar fi mai amuzant sa fiti atat de pasionali incat sa omiteti din vedere faptul ca altcineva se mai afla in aceeasi incapere cu voi... Toate acestea si mult mai mult amuzament in… Going the Distance.





Torrent : Calitate DVD
Vezi Online #1: DVD
Vezi Online #2: DVD subtitrat 
Vezi Online #3: Alternative

If you liked this then like it... now!