The Pursuit of Happyness

Nota IMDB 7.8/10 (101,610 votes) - Drama
Vezi Trailer
Actori: Will Smith, Jaden Smith

La capitolul lectii de viata si filme motivationale, The Pursuit of Happiness ocupa locul intai in lista preferintelor mele si sunt convinsa ca odata vizionat va ajunge exact pe acelasi loc si in topul vostru.
Cu totii alergam, in fiecare zi, dupa fericire, cateodata fericirea luand forma iubirii, a banilor, a unei masini, a unui job bun, a unor prieteni buni sau a orice altceva devine tinta eforturilor noastre. Pentru Chris Gardner (Will Smith) si fiul acestuia Christopher (Jaden Smith) urmarirea fericirii inseamna tot ceea ce multi dintre noi avem deja: o casa, o masa, o sansa de a demonstra cat de buni suntem si cat de mult putem oferi lumii.




Chris Gardner e un tata singur, care lupta in fiecare zi pentru a-i oferi fiului sau o viata mai buna decat a avut el, asta insemnand un tata, un sprijin moral, incurajari, bunastare si fericire si e dispus ca pentru a avea toate acestea sa faca orice. El trece peste rautatea oamenilor, peste rea-vointa acestora, peste neincrederea acordata si ramane pana in ultimul moment fidel obiectivelor lui.

Motivul pentru care acest film merita vazut e ca sa intelegem ca putem, ca suntem capabili de a face orice ne dorim si ca niciodata nu trebuie sa ascultam de acei oameni care ne demoralizeaza si ne pun piedici doar pentru ca ei nu pot face un anumit lucru.

E un film despre vointa, familie si puterea pe care fiecare dintre noi o avem de a ne construi viata pe care o dorim.

Torrent : Calitate DVD