Oldies but Goldies - Shutter

Nota IMDB  7.2/10 (12,155 votes) - Horror
Vezi Trailer
Actori: Ananda Everingham, Natthaweeranuch Thongmee

Un fotograf tanar pe nume Tun impreuna cu prietena lui Jane descopera ca in pozele lor apar tot felul de urme albe, toate acestea intamplandu-se dupa ce au un accident si lovesc o fata cu masina pe strada, fugind apoi de la locul accidentului. Ulterior vor descoperi ca orice ai face nu poti scapa de secretele si pacatele ce le-ai facut in trecut.

Parerea lui Migi -  E thailandez, cauta subtitrare pe subs.ro, inarmeaza-te cu cineva alaturi caruia mai apoi ii vei sari in brate, vezi sa fie noaptea tarziu si lumina stinsa, ai grija sa-ti functioneze bine boxele si


pregateste-te moral pentru o serie de sperieturi. Nu e nevoie de nici un efect special la filmul asta ca sa reuseasca sa iti ridice parul pe sira spinarii. As putea spune ca dupa ce il vezi ti-ar cam trebui vreo saptamana doua sa il uiti iar apoi daca auzi de el din greseala ti se ridica instant parul .Mai sunt filme horror nu zic ca nu, dar asta e parerea mea cireasa de pe tort. Filmul este din 2004 original thailandez, s-a mai facut o ceva tentativa in 2008 cu acelasi nume de catre americani dar este o porcarie comparativ cu acesta.

Torrent : Calitate DVD - greu de gasit
Vezi Online #1: Alternative