Oldies but Goldies - The Green Mile

Nota IMDB 8/10 (253,651 votes) - Drama
Vezi Trailer
Actori: Tom Hanks, David Morse, Michael Duncan, James Cromwell

De cele mai multe ori aparentele inseala, insa niciodata situatiile de acest gen nu sunt mai tragice decat atunci cand este vorba de viata unui om, de pierderea vietii unor copii, de o pedeapsa cu moartea si de discriminarea facuta unui om doar pentru ca este diferit.
Asa poate fi caracterizata una dintre marile drame ale ultimilor ani, The Green Mile, o combinatie intre fantastic si realitate, care prezinta ultimele zile petrecute in inchisoare a unui om cu un dar deosebit, acuzat de uciderea a doua fetite.



O capodopera a lumii filmelor, plina cu momente dramatice, umor si daca tot e sa fim sinceri pana la capat cu multe lacrimi, pentru ca nu cred ca exista vreun om din lumea asta care sa poate viziona acest film fara a varsa macar cateva lacrimi. Dintre actori merita amintiti Tom Hanks, Michael Clarke Duncan, David Morse, James Cromwell, Graham Green si lista ar putea continua.

Este, la fel ca multe alte filme prezentate de noi, o lectie de viata, despre bunatate, rautate si mai presus de toate... inocenta.

Torrent : Calitate DVD