Meet Bill

Nota IMDb : 6.4/10 (10,138 votes) - Comedie, Drama
Vezi Trailer
Actori: Aaron Eckhart, Jessica Alba

Haideti sa presupunem ca va aflati in urmatoarea situatie: la servici va urati cam toti colegii, pe langa munca pe care o faceti, pe care o detestati de-a dreptu, nevasta va insala si restu particelelor din viata dumneavoastra se cam duc de rapa. Iar dupa toate astea vi se cere sa fiti mentorul unui copil.

Ce contributie ati putea avea la viata copilului respectiv, in situatia data? Alta decat sa il marcati pe viata si nu intr-un mod pozitiv.



Intorsatura apare cand respectivul copil este cel care poate avea o contributie la viata dumneavoastra. Interesanta perspectiva nu-i asa?

Bill (Aaron Eckhart), un sot devotat pana recent se afla in papucii imaginari ai dumneavoastra, descrisi mai sus, si lucrurile nu stau deloc roz, pana cand il cunoaste pe copilul care ii va schimba viata si nu va ganditi la lucruri profunde precum importanta familiei, a vietii in sine etc.

Meet Bill este o comedie, nu o drama, nu neaparat o lectie de viata, in care singurele lucruri pe care copilul il invata sunt cum sa iti faci sotia geloasa, cum sa ai grija de tine, cum sa iti spionezi nevasta, cum sa te transformi 180 de grade si alte trucuri pentru a reveni la viata dorita, iar cand in peisaj mai intra si frumusica Lucy (Jessica Alba) totul capata o alura mult mai optimista. Enjoy!

Torrent : Calitate DVD

If you like this then like it... now!