Marley and Me

Nota IMDb: 7.0/10 (44,441 votes) - Comedie
Vezi Trailer
Actori: Jennifer Aniston, Owen Wilson, Katherine Turner

Intotdeauna mi-am dorit un catel si dupa ce am vazut filmul asta am ajuns la concluzia ca acel catel trebuie sa fie un pui de labrador ca si Marley, de aceeasi culoare, cu acelasi spirit neascultator, dar mai ales cu aceeasi ochi negri, frumosi, mari si prietenosi, care iti alinta sufletul cu o privire.

"Marley and me" e filmul care te face sa iti doresti din tot sufletul sa fi avut un caine, alaturi de care sa treci prin toate peripetiile, care sa aiba atata energie incat sa fie imposibil sa ii faci fata, care sa te puna in cele mai dubioase si jenante situatii, dar care la finalul zilei sa se constituie in cele mai frumoase amintiri pe care le-ai putea avea vreodata.



Ca de obicei, "vina" pentru aparitia animalutului apartine unui barbat, care incercand sa fuga de responsabilitatea unui copil si-a mituit aleasa cu un catel. Ce n-a stiut el si e pe cale sa afle e ca un copil e floare la ureche fata de micul labrador.

Jennifer Aniston, Owen Wilson, Eric Dane si Katherine Turner sunt doar cativa din cei care incearca sa se descurce cu nazdravanul Marley.

Torrent : Calitate DVD
Vezi Online #1: Alternative

If you like this then like it... now!