Incearca Serialul - Rules of Engagement


Nota IMDB 7.4/10 (1,601 votes) - Serial
Vezi Sneek Peak Video
Actori: Patrick Warburton, Megyn Price, Oliver Hudson, David Spade

Cand vine vorba de seriale, am putea spune ca femeile sunt experte, asta daca vorbim de un anumit tip de seriale pe conceptia "telenovele".
Exista putine seriale care pot fi vizionate deopotriva de femei si barbati si cu atat mai putin cele la care reprezentantii celor doua sexe sa se poata uita impreuna, in acelasi timp.
Din experienta, va spun ca la Rules Of Engagement se poate.
Intr-o relatie, exista reguli, asta e clar pentru oricine care a fost vreodata implicat in asa ceva, dar care sunt mai exact aceste reguli nimeni nu stie. Si culmea... stiati ca regulile astea difera de la barbati la femei, de la intensitatea si statutul relatiei? Spre exemplu, Jeff (Patrick Warburton) si Audrey (Megyn Price) casatoriti de o gramada de ani au o serie de abordari pt diferite situatii, Adam (Oliver Hudson) si Jennifer (Bianca Kajlich) recent mutati impreuna nu cunosc nici 2% din ce presupune asta, dar sunt pe cale sa afle.


Iar pentru ca, comedia sa fie pe bune, era nevoie si de un burlac, Russel (David Spade), rasfatat din cale afara, care conduce afacerea familiei si care nu prea se ocupa cu altceva decat cu agatul femeilor, evident nu pe baza calitatilor sale (de care duce lipsa cu desavarsire) ci datorita banilor. Si care mai presus decat orice, are un alt set de reguli de a defini iubirea, relatiile si problemele sau de a le ignora, depinde de unghiul din care privesti.

Pe parcurs apare si Timmy (Adhir Kalyan), un tanar indian purtat de valori nobile, care afla treptat ca viata nu e chiar asa corecta, iar sarcinile lui sub comanda lui Russel nu tocmai demne de studiile sale. Dar mai multe va las pe voi sa aflati din replicile pline de sarcasm si ironii, dar si naivitatea incurabila a unora dintre personaje.

Ce va pot garanta e ca la fiecare episod veti scoate macar un hohot de ras.

Torrent : Primul sezon DVD - greu de gasit 
Vezi Online #1 : Episodul 1 din Sezonul 1
Vezi Online #2 : Episodul 1 din Sezounl 1
Vezi Online #3: Alternative

If you liked this then like it... now!