Incearca Serialul - Mike and Molly

Nota IMDB 6.9/10 (2,004 votes) - Serial
Vezi Trailer
Actori: Melissa McCarthy, Billy Gardell, Reno Wilson 

Fara a face nici un fel de discriminari ma declar fana a umorului oamenilor cu greutate. N-as putea sa explic exact ce anume face acest umor mai bun, mai deosebit, insa eu si multi altii il consideram asa si pentru a ilustra prin exemple reale, va sugerez sa faceti o incercare serialului Mike and Molly.

Mike si Molly sunt doi oameni supraponderali, care se lupta cu problema lor individual, pana cand se intalnesc si se indragostesc, moment in care viata lor, cu familiile lor ciudate si lupta continua pentru a slabi devin unul dintre cele mai bune subiecte de gluma.
E imposibil sa nu va indragostiti de replicile lor sarcastice, de stilul lor si chiar relatia lor cu la fel de multa greutate ca si corpul lor. Spun asta deoarece, asa cum multi barbati considera, cand te legi la cap... apai o iei si pe masa si pe tatsu si toata familia. Desigur ceea ce barbati ezita sa spuna e ca si viceversa e valabila, in cazul lui Mike mai mult decat in oricare probabil.

Inovatia adusa de acest serial e ca prezinta o relatie nu dintre doi oameni frumosi, bogati, atractivi cu prieteni perfecti, ci doi oameni normali, cu probleme normale, cu familii anormale, cu prieteni mai mult decat dubiosi, dar toti simpatici si amuzanti in felul lor.

Dupa cum multi romani gandesc, daca tot e sa intampini greutati, de ce sa nu si razi pe seama lor. Haz de necaz e reteta spre succes!

Vezi Online #1 : Episodul 1 din Sezonul 1
Vezi Online #2 : Episodul 1 din Sezonul 1
Vezi Online #3: Alternative

If you liked this then like it... now!