Incearca Serialul - Better with you

Nota IMDB 6.5/10 (1,388 votes) - Serial
Vezi Trailer
Actori: JoAnna Garcia, Jennifer Finigan, Josh Cooke, Kurt Fuller

O alta comedie simpatica, despre relatii este Better with you, despre care unii ar putea spune ca seamana cu toate celelalte, daca n-ar fi elementul surpriza, cel care face toata diferenta.

Iar elementul asta e prezentarea situatiei in cele 3 etape majore ale vietii, tinerete (cand dragostea dintre doi oameni e tot ce conteaza, iar banii, casa, studiile sunt asa... de umplutura, niste detalii nesemnificative), maturitatea (cand cuplul se organizeaza impreuna, se trezesc deodata, seara se intalnesc si vorbesc despre servici) si batranetea (cand fiecare face ce vrea, cand unul vorbeste, celalalt viseaza si viceversa).

Este ceva inedit si hilar sa vezi cum aceeasi situatie este abordata diferit de cele trei cupluri : Mia si Casey, tinerii fara obligatii, Maddie si Ben, cuplul responsabil si batranii Joel si Vicki

Nu o sa spun ca a rata un asemenea serial e o tragedie, dar pot sa afirm cu certitudine ca va veti amuza copios pe micile lectii de viata amoroase primite de la cei trei si va veti regasi in majoritatea situatiilor prin care ei trec.

Vezi Online #1 : Episodul 1 din Sezonul 1
Vezi Online #2 : Episodul 1 din Sezonul 1
Vezi Online #3 : Episodul 1 din Sezonul 1
Vezi Online #4: Alternative

If you liked this then like it... now!