How to train your dragon

Nota IMDb 8.2/10 (93,941 votes) - Animatie
Vezi Trailer
Voci: Jay Baruchel, Gerard Butler, Christopher Mintz

V-ati imaginat vreodata cum ar fi ca in loc de un catel cu care sa va ocupati timpul, sa aveti un ... dragon? Un pui mic, dragut, incredibil de prostut, dar cu o putere remarcabila... de dragon.
Hiccup, un tanar dintr-un taram fermecat si evident indepartat, isi doreste din tot sufletul sa fie un adevarat viking si sa ajunga intr-o buna zi, sa poata la randul lui, la fel ca toti barbatii din taramurile acelea, sa vaneze dragoni. La fel cum noi vanam... soareci, gandaci, insecte etc.
Si cand in peisaj apare si o fata pe care acesta se straduieste din rasputeri sa o impresioneze, povestea devine
si mai interesanta, dar toate acestea pana cand micul viking chiar reuseste sa prinda un dragon... moment in care realitatea devine mai putin reala si tot ce stia el se schimba odata cu dragalasenia micului dragon negru.

How to train your dragon e una dintre cele mai dragute animatii, in care situatiile amuzante sunt pe locul unu. Veti vedea pe parcursul filmului cum Hiccup incearca sa il invete pe micul dragon sa manance, sa zboare, sa se comporte... pe scurt incearca sa il dreseze pentru ca apoi sa demonstreze tuturor cat de putin fiorosi sunt acestia de fapt.

Vizionare placuta!



Torrent : Calitate DVD 
Vezi Online #1 : DVD subtitrat
Vezi Online #2 : DVD
Vezi Online #3: Alternative

If you like this then like it... now!