Incearca Serialul - Game of Thrones

Nota IMDB 9.4/10 (42,566 votes) - Serial
Trailerul oficial al seriei
Actori: Sean Bean, Peter Dinklage, Lena Headey, Jason Momoa

Serialul prezinta o adaptare reusita a cartii de succes A Song Of Ice And Fire, activitatea desfasurandu-se intr-o lume medievala fantastica in cele 7 regate de Westeros unde vara poate tine cativa ani buni iar iarna chiar si o viata intreaga. Lupta pentru Tronul de Fier se desfasoara intre familiile Stark din Winterfell cu Eddard ( Sean Bean ), regele Robert Baratheon ( Mark Addy ) din King's Landing, familia Lannister cu Cersi ( Lena Headey ) Jamie ( Nikolaj Coster ) si indubitabilul Tyrion ( Peter Dinklage ) ce slujesc pe rege iar pe partea cealalta de Narrow Sea se afla
familia Targaryen cu Viserys ( Harry Lloyd ) ce a fost exilat de catre rege, impreuna cu frumoasa "Dany" Daenerys ( Emilia Clarke ) maritata cu Khal Drogo ( Jason Momoa ) conducatorul razboinicilor Dothraki. Binenteles nu doar cei din aceste familii doresc tronul, mai sunt si altele insa in primul sezon se cam desfasoara totul in jurul lor.


Parerea lui Migi
Unul din cele mai reusite seriale din ultimii 10 ani. Pentru cei care au vazut primul sezon din Prison Break si abia asteptau sa vada urmatorul episod atunci inteleg cum e Game of Thrones. Actorii au fost alesi foarte atent si prestatia lor este una demna de apreciat de orice gala de premii.
Daca simti nevoia sa te apuci de un serial serios si esti genul care apreciaza un story foarte bine pus la punct si complicat in acelasi timp atunci acesta este serialul ideal pentru tine.
Te vei atasa foarte usor de personaje avand pe parcursul seriei cateva surprize uneori chiar revoltatoare, dar stai linistit ca scenariul este atat de bine scris incat vei ramane prins in vraja lui la fiecare episod.




Vezi Online #1 : Episodul 1 din Sezonul 1 
Vezi Online #2 : Episodul 1 din Sezonul 1
Vezi Online #3: Alternative