Love, wedding, marriage


Nota IMDB 4.6/10 (797 votes) - Romantic
Vezi Trailer
Actori: Mandy Moore, Kellan Lutz 

Love, wedding, marriage este unul dintre cele mai bune filme romantice din ultima vreme, in care persoanele familiste se vor regasi cu siguranta. Desi poate fi catalogat in mod irevocabil drept "chick flick", intorsaturile de situatii si amestecul continuu al lui Ava, interpretata de Mandy Moore, in casnicia sau bine zis divortul parintilor ei da o nota de autenticitate filmului.
Filmul prezinta cu o acuratete remarcabila sentimentele copiilor fata de parinti, dar si a parintilor fata de copii, momentele de slabiciune ale acestora si eforturile copiilor de a fi puternici pentru parintii lor, de a-i sprijini in demersurile acestora si totodata dorinta ca totul sa fie asa cum a fost dintotdeauna in mintea lor...

perfect. Vizionand acest film va veti regasi in tragedia aflarii vestii legate de divortul parintilor, in nevoia de a contribui la impacarea acestora, dar si in acele situatii delicate cand parintii sprijina copii din datoria de a fi parinte, insa nu cred cu adevarat in valoarea acestora sau drumul ales in viata.

Mai mult decat atat, pentru femei, filmul poate fi privit ca o adevarata lectie de viata care ne invata pe toate sa pretuim partenerul, mai ales atunci cand acesta este perfect din toate punctele de vedere si aici Charlie ( Kellan Lutz) dovedeste cat de perfect poate fi un barbat devenit sot. El este nu doar incredibil de atragator, simpatic, frumos de-a dreptul daca vreti, dar si sustinatorul infocat al sotiei sale, chiar si atunci cand crede cu toata fiinta lui ca ea face o greseala. Si ca sa va dovedesc ca este un sot perfect va mai spun doar atat... Charlie, proaspat casatorit cu Ava, accepta ca socrul lui sa locuiasca cu ei atunci cand sotia acestuia decide sa-l paraseasca fiind satula de rutina vietii in doi.

Un film dragut, de nota 8, pe care il recomand cu caldura atunci cand sunteti singure acasa si vreti sa va reinoiti speranta ca mai exista Fat- Frumos sau happy ending.

Torrent : Calitate DVD
Vezi Online #1 : DVD
Vezi Online #2: Alternative

If you liked this then like it... now!